INI BLOG PENEROKA FELDA ADMIN HANYA MENYOKONG GERAKKAN ISLAM ALIRAN SUNNAH WAL JAMAAH SAHAJA

"Felda untuk Felda dan Generasinya"
Orang luar boleh masuk tapi di bawah kuasa Felda ..
Bukanya masuk untuk menguasai Felda.

“Dalam Isu FELDA
Berkaitan Ketidak Puasan Hati,
Komplen Dan Rungutan
Didalam Blog Ini
Ia Terlebih Dulu Telah Dibawa Berunding
Diperingkat Rancangan

SABUN MADU KELULUT.WHATSAPP 0163520795

10 ARTIKAL TERKINI

CARIAN BLOG INI

Selasa, September 22, 2009

RENUNGKAN BERSAMA

Aku tertarik dengan artikal dari Bukit Sentosa 2 ,cuba kita renungkan bersama
"Tambah Hassnar lagi, ramai Pegawai Kanan Polis Sabah adalah ‘Mafia’ yang berlindung di sebalik Uniform terutama yang boleh diupah sebagai samseng untuk mneghalau penduduk kampung di tanah adat atau melakukan tangkapan bagi kesalahan yang tidak lazim ditangkap terutama berlaku ke atas beliau apabila dituduh di bawah Akta Kesalahan Kecil semata-mata untuk membalas dendam kerana beliau mengheret semua pegawai kanan polis ke Mahkamah.
“Mereka ini dayus. Mereka membuat tuduhan palsu dan kemudian memujuk saya membayar denda. Walaupun dendanya RM25 hingga RM100 sahaja, namun saya sanggup membelanjakan RM10,000 untuk mengupah peguam menentang mereka secara gentlemen di Mahkamah,” tegas Hassnar yang tidak akan tunduk kepada tekanan PDRM sekalipun mereka mencipta seberapa banyak tuduhan palsu atau memerangkap beliau dengan pelbagai cara.
Berbalik kepada kes serangan ke atas mangsa di Kuching, Hassnar amat kesal kerana rekod buruk Ketua Polis Negara Malaysia tambah tercemar dengan insiden ini dan beliau mendesak Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishamuddin Tun Hussien yang selama ini digelar hero ‘Melayu’ agar berani bertanggung jawab menyiasat dan mendakwa polis yang terlibat dengan kejadian ini".

Stumble
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Tiada ulasan:

kosong

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

kosong