INI BLOG PENEROKA FELDA ADMIN HANYA MENYOKONG GERAKKAN ISLAM ALIRAN SUNNAH WAL JAMAAH SAHAJA

"Felda untuk Felda dan Generasinya"
Orang luar boleh masuk tapi di bawah kuasa Felda ..
Bukanya masuk untuk menguasai Felda.

“Dalam Isu FELDA
Berkaitan Ketidak Puasan Hati,
Komplen Dan Rungutan
Didalam Blog Ini
Ia Terlebih Dulu Telah Dibawa Berunding
Diperingkat Rancangan

SABUN MADU KELULUT.WHATSAPP 0139609230

10 ARTIKAL TERKINI

CARIAN BLOG INI

Ahad, Disember 13, 2009

Apple iPod ku...

Apple iPod Touch 2Gen 8G.
Aku pakai h/phone ini untuk ambil gambar ,dalam masa 4 bulan ini gambar-gambar yang ada dalam blog ini 90% pakai iPhone.
Gambarnya bagus kalau sekadar masuk dalam blog ..hanya perlu baiki gambar sekiranya gelap kita terangkan atau sebaliknya mengunakan microsoft Office Picture Manager.
Kalau saya pergi jauh keluar dari Chini saya buka blog dan masukkan artikal saya dalam blog dengan mudah....( ada sikit slow la...) tapi gambar saya tak tahu macam mana nak masukkan.....
Melayari internet saya guna broadband weekly,caranya taip brodband weekly hantar ke 28882 RM 5.00 untuk sehari dan RM20.00 untuk satu minggu...layarilah sepuas hari melalui iphone...sekarang harga murah RM600.00 lebih jer ( terpakai ).

Stumble
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 ulasan:

LKTP1436 berkata...

Hai.......saya baru berangan nak beli HTC HD2 sdr dah pun pakai iphone Apple.....

Puhhh canggih lah.........tahniah...

gayapeneroka berkata...

harga murah dah sekarang....
saya keluar artika ni kerana sahabat bercerita bab telipon

Rodong Blogger berkata...

Kamera hp ni koi kurang nok gune.Sekador nok ngantor sms je la.Yang canggih2 ni teringin juge tapi...

kosong

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

kosong