INI BLOG PENEROKA FELDA ADMIN HANYA MENYOKONG GERAKKAN ISLAM ALIRAN SUNNAH WAL JAMAAH SAHAJA

"Felda untuk Felda dan Generasinya"
Orang luar boleh masuk tapi di bawah kuasa Felda ..
Bukanya masuk untuk menguasai Felda.

“Dalam Isu FELDA
Berkaitan Ketidak Puasan Hati,
Komplen Dan Rungutan
Didalam Blog Ini
Ia Terlebih Dulu Telah Dibawa Berunding
Diperingkat Rancangan

MADU KELULUT CHINI 4

10 ARTIKAL TERKINI

CARIAN BLOG INI

Memuatkan ...

Rabu, Januari 05, 2011

ULASAN RON97,AMAH DAN FELDA

Ulasan

Tiga perkara yang ada dalam fikiran saya
  • Minyak RON97 naik lagi 20 sen - Pada masa ini memang rakyat bawahan tidak terasa kerana rata-rata rakyat mengunakan RON95 yang tak naik tu....Tapi tidak mustahil jangka panjangya RON95 sukar didapati dengan berbagai alasan dan akhirnya RON95 tidak ada lagi.
  • Dalam isu Menteri tutuh amah ,buat masa ini tidak ada tindak balas dari pehak yang kena tuduh...Tidak mustahil masa ini menteri yang kena tuduh tersebut sedang berhempas pulas untuk menutup kes dengan menghapuskan kes dan tak mustahil ada yang pergi indonesia berjumpa keluarga amah tersebut untuk membuat penafian ... Apabila semua berjalan dengan lancar baru menteri tersebut buat kenyataan .."AKU AKAN SAMAN SESIAPA YANG MENFITNAH SAYA....!!!! MANA BUKTI SAYA BUAT BLAA...BLAA...???"
  • Isa Samad nak masuk Felda....Macam tak ada orang lain...Satu Malaysia semua dah tahu....dia banyak kes...Tak tahu berapa elaun dalam setahun yang Felda bagi nanti..kalau yusof nor dulu katanya elaunya mencecah RM2 juta setahun..dalam Felda sekarang yusuf nor sudah naik setakuk lagi pangkatnya bukanya diberhentikan...dan tempat lama diganti ilah isa samad..bertambahlah banyak duit Felda akan keluar tanpa ada keuntungan pada peneroka.....Duit itu sebenarnya boleh dimenefaatkan dirancangan dengan membina gerai-gerai setiap rancangan.....70% kedai atau gerai dirancangan Pahang dalam keadaan uzur...
Stumble
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 ulasan:

Tulahan berkata...

Salam,

Tak keberatan izin link blog saya

Blog tuan sudah saya link.

Terima kasih

kosong

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

kosong