INI BLOG PENEROKA FELDA ADMIN HANYA MENYOKONG GERAKKAN ISLAM ALIRAN SUNNAH WAL JAMAAH SAHAJA

"Felda untuk Felda dan Generasinya"
Orang luar boleh masuk tapi di bawah kuasa Felda ..
Bukanya masuk untuk menguasai Felda.

“Dalam Isu FELDA
Berkaitan Ketidak Puasan Hati,
Komplen Dan Rungutan
Didalam Blog Ini
Ia Terlebih Dulu Telah Dibawa Berunding
Diperingkat Rancangan

MADU KELULUT CHINI 4

10 ARTIKAL TERKINI

CARIAN BLOG INI

Memuatkan ...

Ahad, Julai 17, 2011

JANGAN BELI NOKIA N97... MACAM SIAL

Ini lah antara telipon sial yang pernah aku pakai...
baru pakai 3 hari dah menelan duit RM50.00.
Ceritanya..
Dirumah saya ada internet dan wifi ..
Nokia N97 ada menerima wifi juga ,jadi kita buka wifi N97 dan masukkan kod rumah dan berjaya...
lalu kita buka facebook dan blog lainya...

Apabila kita alih skrin ke lain ,Wifi terputus tanpa diberitahu...
kita ingatkan line wifi ada lagi kita pun ber facebook semula ...tanpa disedari kita guna line celcom..
Mengapa setiap kali nak guna internet kita kena buka wifi dulu..?
3 hari juga aku main binatang ni sampai tak kerja dibuatnya...nak tau dimana nak save password wifi aku agar setiap kali nak guna tak perlu masukan password lagi..
tak jumpa..sampai sudah...
Aku format semula N97 ini dengan kod *#7370#
Keputusanya macam tu juga...
Inilah Telipon Nokia N97 sial ,babi,
Tel ini juga lembab nak mampus...nak buka blog dan masukan artikal susah..
Buka You tube paling bingai dan sial lambat dan slow macam siput babi walau pun memang tel ini babi..

Sony juga yang terbaik buat aku dalam sudut wifinya..
Daripada mula beli setahun yang lalu tak pernah lagi aku matikan wifi...ia sentiasa ON..Apabila pergi kuantan ada line ia akan beritahu..
Tapi masaalahnya speaker selalu rosak dua kali dah baiki kena RM30.00 sekali baiki
Itu yang tukar N97 rupanya lagi teruk macam sial...


Stumble
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 ulasan:

Nazaruddin si Hamba Allah berkata...

Salam..
Saya pun mengalami masalah yang sama dengan N97. Memang hampeh handphone ni! Saya pakai tak sampai setengah tahun, terus trade-in dgn hp lain. N97 ni secara tak lansung telah memberikan imej buruk kepada jenama Nokia!

Blog 1 Malaysia berkata...

Blh cuba xperia mini pro-10.. Ok.. Cari wifi.. Kalau yg ada pword, masuk sekali je, terus auto save.. Tp memanglah kena on wifi tu dulu kalau nk guna.. Kalau wifi on 24 jam, bateri cepat abislah









'Lubuk Emas' Terengganu dikhianati - Generasi muda dan generasi baru Terengganu adalah generasi paling bodoh dan tolol jika BN terus berkuasa..
http://Facebook-1Malaysia.blogspot.com/
Undi BN Undi HARAM- Media BN Media Porno. FUCK Pemimpin BN. Pemimpin BN mcm PUKIMAK.
http://blog1Malaysia.blogspot.com/

gayapeneroka berkata...

rasanya nak tukar juga yang lain...tapi baget dah habisss..

kosong

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

kosong