INI BLOG PENEROKA FELDA ADMIN HANYA MENYOKONG GERAKKAN ISLAM ALIRAN SUNNAH WAL JAMAAH SAHAJA

"Felda untuk Felda dan Generasinya"
Orang luar boleh masuk tapi di bawah kuasa Felda ..
Bukanya masuk untuk menguasai Felda.

“Dalam Isu FELDA
Berkaitan Ketidak Puasan Hati,
Komplen Dan Rungutan
Didalam Blog Ini
Ia Terlebih Dulu Telah Dibawa Berunding
Diperingkat Rancangan

MADU KELULUT CHINI 4

10 ARTIKAL TERKINI

CARIAN BLOG INI

Memuatkan ...

Ahad, April 29, 2012

BERSIH: SEORANG MENINGGAL ?

Dimana kebenaranya...?


ISMAILY BUNGSU
Stumble
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 ulasan:

ondastreet berkata...

Siapa yang meninggal? Boleh berikan nama mereka yang terperosok BAWAH kereta itu?

Saya tidak nampak kesan darah dibawah kereta. Malah tidak nampak sekujur tubuh pun dibawah kereta dalam video dirakamkan.

Sila khabarkan kebenaran, dan berikan nama arwah, agar kita boleh kongsi berita

http://ondastreet.wordpress.com/2012/04/29/bersih-3-0-should-be-a-sit-in-demonstration-or-not/


~ OnDaStreet

Tanpa Nama berkata...

jangan buat cerita, bang oi. kalau betul ada yang meninggal, tak kan nama tiada? source story pun tak ada. mana abang dapat ni?

yang kena pukul (pakai helmet) tu cameraman, bukan polis.

dah berulang kali saya tengok video eksiden tu. tak ada, saya ulang, tak ada orang bawah kereta.

kluangman berkata...

gambar tu muka remuk berdarah, baju putih bersih, sempat lagi agaknya dia basuh dengan fab breeze...lawak2-masuk le maharaja lawak, ada bakat pembohong besar

Tanpa Nama berkata...

Hampeh punye blog. Auta lebih

ondastreet berkata...

Eh, mana artikel asal? Sudahlah sebar berita fitnah, mohon maaf pun tidak.

Semoga jadikan iktibar.. jangan kerana benci, hilang rasional

~ OnDaStreet

kosong

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

kosong