INI BLOG PENEROKA FELDA ADMIN HANYA MENYOKONG GERAKKAN ISLAM ALIRAN SUNNAH WAL JAMAAH SAHAJA

"Felda untuk Felda dan Generasinya"
Orang luar boleh masuk tapi di bawah kuasa Felda ..
Bukanya masuk untuk menguasai Felda.

“Dalam Isu FELDA
Berkaitan Ketidak Puasan Hati,
Komplen Dan Rungutan
Didalam Blog Ini
Ia Terlebih Dulu Telah Dibawa Berunding
Diperingkat Rancangan

SABUN MADU KELULUT.WHATSAPP 0163520795

10 ARTIKAL TERKINI

CARIAN BLOG INI

Khamis, September 10, 2009

PRODUCK TUK GURUPENGUMUMAN KHAS
September 9, 2009 in Uncategorized
Assalamu ‘alaikum wa rahmatuLlah,
Adalah saya dengan ini memaklumkan bahawa mulai Ogos 2009, saya danMaahad Tahfiz NikmatiLlah, Pulau Melaka, Kota Bharu, telah KELUARdaripada syarikat Saffron Integrated Marketing, sebuah entiti perniagaan yang mengeluarkan dan memasarkan produk atas jenama ‘TOK GURU’ sebagai penasihat dan penaung kepada projek sumbangan dana kepada Maahad dan beberapa sekolah ugama yang lain di seluruh negara.
Dengan ini, saya dan Maahad Tahfiz NikmatiLlah tidak boleh lagi dikaitkandengan perniagaan dan jenama tersebut.
Demi meneruskan kelangsungan usaha murni ini yang telah mendapat sokongan penuh kedua – dua tuan guru ( TGNA dan TGHH ) melalui kesudian melancarkan produk syarikat di Pulau Melaka dan Rusila suatu ketika dulu, serta sokongan padu segenap lapisan masyarakat, di samping kejayaan membantu sekolah – sekolah ugama berkaitan, saya dan rakan – rakan yang prihatin akan memulakan pemasaran produk di atas nama syarikat dan jenama yang baru dalam masa terdekat, insya Allah.
Semoga diberkati Allah. Semoga diperkenan khalayak.
Adalah saya dengan ini memaklumkan.
( nik mohamad abduh bin nik abdul aziz )


http://www.tranungkite.net/v9/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12499
syarikat saffron intergrated marketing (SIM)ni dulu sebelum tertubuhnya dia mintak kebenaran ustaz nik abduh utk guna nama TOK GURU' dan nak salurkan dana sebagai perjanjian dgn madrasah pulau melaka dan madrasah2 yg lain,sekarang syarikat tu dok buat untung gila2...dah dekat RM500,000.00 royalty dia tak bayar kepada sekolah2 agama tu..tu yg ramai org marah.syarikat penipu!!!tu pasal ustaz nik abduh keluar dari syarikat tu.semua ahli pengarah jemaah produk tok guru pun turut keluar termasuk 3 lg sahabat mereka.kita tunggu lah ustaz nik abduh akan keluar produk nya sendiri.coming soon.


http://www.tranungkite.net/v9/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=11629
Saffron Integrated Marketing adalah satu - satunya pemegang trademark TOKGURU™ di Malaysia. Kami merupakan pengedar tunggal Jus TOKGURU™ dan semua barang jenama TOKGURU™. Kami memberi amaran keras ke atas mana - mana pihak yang menggunakan jenama TOKGURU™ dan pihak kami tidak teragak - agak untuk mengambil tindakan undang - undang.


http://www.tranungkite.net/v9/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14675#328511
Hari ini keluar kenyataan Rasmi Maahad Tahfiz NikmatiLLahAssalamu ‘alaikum wa rahmatuLlah,

Adalah saya dengan ini memaklumkan bahawa mulai Ogos 2009, saya dan Maahad Tahfiz NikmatiLlah, Pulau Melaka, Kota Bharu, telah KELUAR daripada syarikat Saffron Integrated Marketing, sebuah entiti perniagaan yang mengeluarkan dan memasarkan produk atas jenama ‘TOK GURU’ sebagai penasihat dan penaung kepada projek sumbangan dana kepada Maahad dan beberapa sekolah ugama yang lain di seluruh negara.

Dengan ini, saya dan Maahad Tahfiz NikmatiLlah tidak boleh lagi dikaitkan dengan perniagaan dan jenama tersebut.

Demi meneruskan kelangsungan usaha murni ini yang telah mendapat sokongan penuh kedua – dua tuan guru ( TGNA dan TGHH ) melalui kesudian melancarkan produk syarikat di Pulau Melaka dan Rusila suatu ketika dulu, serta sokongan padu segenap lapisan masyarakat, di samping kejayaan membantu sekolah – sekolah ugama berkaitan, saya dan rakan – rakan yang prihatinakan memulakan pemasaran produk di atas nama syarikat dan jenama yang baru dalam masa terdekat, insya Allah.

Semoga diberkati Allah. Semoga diperkenan khalayak.

Adalah saya dengan ini memaklumkan.

( nik mohamad abduh bin nik abdul aziz )


Stumble
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Tiada ulasan:

kosong

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

kosong