INI BLOG PENEROKA FELDA ADMIN HANYA MENYOKONG GERAKKAN ISLAM ALIRAN SUNNAH WAL JAMAAH SAHAJA

"Felda untuk Felda dan Generasinya"
Orang luar boleh masuk tapi di bawah kuasa Felda ..
Bukanya masuk untuk menguasai Felda.

“Dalam Isu FELDA
Berkaitan Ketidak Puasan Hati,
Komplen Dan Rungutan
Didalam Blog Ini
Ia Terlebih Dulu Telah Dibawa Berunding
Diperingkat Rancangan

SABUN MADU KELULUT.WHATSAPP 0163520795

10 ARTIKAL TERKINI

CARIAN BLOG INI

Selasa, Disember 27, 2011

GEMPAR!.....ISA SAMAD SEMAKIN ..................

Saya baru terima Email dari Anti Penyamun Ethos
Kita sama-sama cari kebenaranya.......

Isa Samad si KAKI LUTU kini semakin meroyan! Sebelum ini pencacainya zahid mad arip, bekas naib ketua pemuda keadilan yang juga ahli majlis tertinggi Perkasa telah menggunakan gerombolan Perkasa untuk menyerang HQ Felda dan memaki pengurusan felda yang enggan menerima membabi buta perancangan jahat isa samad menggadai harta felda. Zahid mad arip juga telah menggunakan tim selompat partinya seperti zahrain hashim, ezam md noor dan ruslan kassim.ruslan kassim yang dahulunya bekas calon parlimen teluk kemang dan kini bernaung dengan Isa Samad di umno teluk kemang juga merupakan ketua penerangan perkasa.

Terbaru zahid telah membantu isa samad merencanakan agenda paling peribadi dan paling jahat menggunakan perkasa sebagai mediumnya.pada 28 disember 2012, jam 8.00 malam ini di dewan orang ramai lembah keramat, hulu kelang, selangor. Pada program ini, Isa Samad akan memberikan ceramah bertajuk 'melayu berbalah, melayu rebah' anjuran Perkasa. Apakah perancangan jahat tersebut? Melalui perencanaan zahid mad arip yang menggunakan pengaruhnya dalam perkasa, bosnya Isa Samad akan menggunakan tajuk tersebut untuk membelasah Pengarah Besar Felda, dato zulkifli wahab dan membangkitkan kemarahan dan emosi para pendengarnya pada malam itu. Sebanyak 2 buah bas dan berbelas buah kereta telah ditaja untuk membawa pengikut isa samad dan zahid mat arip daripada port dickson, ibu pejabat perkasa di hotel grand season dan lain-lain tempat.Setelah sesi ceramah tersebut selesai, pengikut-pengikut mereka akan membawa kain rentang dan sepanduk yang disediakan lebih awal dan berarak ke rumah dato zulkifli wahab yang terletak hanya 100 meter dari tempat ceramah. Rumah teres dato zul yang didiami sejak 20 tahun lalu akan menjadi sasaran maki hamun pengikut isa samad di dalam perkasa serta pengikut setianya daripada port dickson.

Perancangan zahid mad arip yang menggunakan perkasa ini ditentang oleh umno cawangan lembah keramat di mana dato zul, isteri dan anak-anaknya menjadi ahli di cawangan tersebut tetapi penentangan ini dipandang sepi kerana yang merencanakan program ini melibatkan perkasa pusat. Yang menjadi tandatanya adalah kehadiran isa samad di dalam program perkasa kerana jika isa samad hadir di dalam program umno adalah lebih logik sebagai persiapan umno menawan kembali dun hulu kelang daripada pas.Dengan kehadiran program perkasa ini yang ingin mencetuskan huru hara di kawasan lembah keramat, hulu kelang, umno lembah keramat akan menyalahkan perkasa jika sekali lagi dun hulu kelang ditimpa kekalahan kepada PR. Imej umno hulu kelang sebelum ini berjaya dipulihkan apabila berjaya menganjurkan walk about pm najib di kawasan tersebut. Niat zahid mad arip yang ingin menggunakan perkasa untuk menyerang ahli umno sendiri di cawangan tersebut dan menimbulkan kekecohan bakal menebalkan lagi rasa benci rakyat terhadap perkasa yang imejnya kini cuba dijauhkan oleh umno serta menghapuskan kesan walk about najib sebelum ini. Poster-poster jemputan telah ditampal dan diedarkan dan dewan telah ditempah. Rakyat bakal melihat bahawa dendam Isa Samad terhadap dato zulkifli tidak setakat mencutikannya selama 8 bulan, malah dibawa hingga ke pintu rumah dato zulkifli sendiri. Mari kita mendoakan keselamatan pengarah besar felda dan keluarganya daripada dendam peribadi seorang kaki lutu!
Stumble
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Tiada ulasan:

kosong

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

kosong