INI BLOG PENEROKA FELDA ADMIN HANYA MENYOKONG GERAKKAN ISLAM ALIRAN SUNNAH WAL JAMAAH SAHAJA

"Felda untuk Felda dan Generasinya"
Orang luar boleh masuk tapi di bawah kuasa Felda ..
Bukanya masuk untuk menguasai Felda.

“Dalam Isu FELDA
Berkaitan Ketidak Puasan Hati,
Komplen Dan Rungutan
Didalam Blog Ini
Ia Terlebih Dulu Telah Dibawa Berunding
Diperingkat Rancangan

SABUN MADU KELULUT.WHATSAPP 0163520795

10 ARTIKAL TERKINI

CARIAN BLOG INI

Jumaat, Mac 15, 2013

BEKAS KETUA POLIS DAERAH LAHAD DATU SALAHKAN PEMIMPIN UMNO ???


BEKAS KETUA POLIS DAERAH LAHAD DATU KATA PARA PEMIMPIN UMNO YANG DUDUK DIPUTRAJAYA JENIS BODOH SOMBONG DAN BEBAL SEHINGGA MENYEBABKAN RAMAI WIRA KITA TERKORBAN!!

Laporan dari akhbar terbitan Sabah, Daily Express hari ini dalam ruang Standoff in Lahad Datu, bekas Ketua Polis Daerah Lahad Datu mempersalahkan kerajaan Pusat Putrajaya yang diketuai UMNO kerana langsung tidak peka dan sensitif akan nasihat dan pandangan yang diberikan mengenai taraf keselamatan Lahad Datu dan langkah-langkah yang perlu diambil untuk mencegah5 tahun yang lalu.

Secara tidak langsung bekas Ketua Polis Daerah Lahad Datu telah menyalahkan sebulat-bulatnya kepada Kerajaan Pusat UMNO dan perlu bertanggung jawab atas beberapa wira negara kita yang gugur.

Berita ini tidak mungkin akan disiarkan oleh media-media cetak di Semenanjung terutamanya Utusan, Berita Harian, NSTP, The Star, Harian Metro dan Kosmo.

Sepatutnya pihak Pemuda UMNO, PERKASA/WARIS MALAYA dan beberapa NGO yang bersemangat, berjiwa dan berdarah pekat UMNO kutip petikan berita ini untuk mengamuk depan pejabat Najib Razak sebagai tanda simpati dan marah wira-wira kita yang tidak berdosa gugur syahid.

Sebab itu Datuk Seri Lajim Ukin cakap pencerobohan Lahad Datu adalah sandiwara UMNO, seorang budak UMNO,PERKASA sedikit pun tak berani nak menyalak dan hentam beliau.
Sebab apa ek?

Langsung tiada seorang budak UMNO/PERKASA pun yang berani nak buat laporan polis supaya tangkap Lajim Ukin dan heret beliau ke Mahkamah atas pertuduhan di bawah Akta Hasutan 1948..
.Kenapa ek?

Stumble
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Tiada ulasan:

kosong

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

kosong